Onderwerp: Kronkels maken & hartvormige taart bekleden
Hoe krijg je van die mooie kronkels met rolfondant/marsepein?
Ik ben ook benieuwd hoe je zo'n hart-taart mooi bekleed krijgt...
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Kronkels maken & hartvormige taart bekleden
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe krijg je van die mooie kronkels met rolfondant/marsepein?
Ik ben ook benieuwd hoe je zo'n hart-taart mooi bekleed krijgt...
Wat voor kronkels bedoel je? Van die swirlachtige vormen? Of meer het oililly-idee?
Met een sugargun kom je een heel eind!
Ik snap de kronkels ook niet echt... wat bedoel je precies?
En wat de hartvorm betreft; lapje fondant erover, meteen de randen vastplakken en voorzichtig met je vinger de fondant in het kuiltje van het hartje aan de bovenkant bewegen. Dan de zijkanten glad strijken en smootheren.
Een hartvorm bekleden is helemaal niet moeilijk!
Eerst de punt, dan de inkeping aan de bovenkant, en de rest zit dan al bijna vanzelf goed!!
http://www.mijnalbum.nl/Foto-NNSQCLSB.jpg
Ik bedoel die kronkels
Jep Dat is met een sugargun gedaan.
Slierten spuiten, met een kwastje beetje water of eetbare lijm op je taart smeren (waar de kronkel moet) en dan plakken maar!
Oh dan dus ook maar een sugargun aanschaffen.
Doe je daar dan royal icing in of gewoon rolfondant? (ben nog maar een beginner )
En hoeveel gram fondant heb je dan nodig voor een hart-taart?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Kronkels maken & hartvormige taart bekleden
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.