1

Onderwerp: inzakken!

Help! mijn taarten zakken in het midden in!
Hoe ga ik dit tegen?

Re: inzakken!

Zakken ze voor of na het vullen en bekleden in?

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: inzakken!

onder het bakken!

4

Re: inzakken!

Probeer het eens met opbouwende temperatuur, dus als je biscuit bakt, begin je met voorverwarmen op 140°, bakvorm er in, na 10 minuten naar 165°C en na nog eens 10 minuten naar 180°C. Dit is dan met een conventionele oven, als je hetelucht hebt, beetje minder heet bakken.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: inzakken!

Dank je, heb het net idd opbouwend gedaan, dit is mijn zoveelste en deze is al beter gelukt.
Misschien komt het door de rietsuiker die ik gebruik ipv gewone suiker.
Dit omdat mijn dochter geen geraffineerde suiker mag.

6

Re: inzakken!

Lijkt me dat rietsuiker zwaarder is en grover. Misschien helpt het als je deze suiker eerst wat fijner zou maken (in een blender of zo).

Is dat ivm allergie dat ze geen geraffineerde suiker mag?

7

Re: inzakken!

Nou, laatste is nog ietwat in het midden ingezakt.
Heb het niet fijn gemalen de suiker, doe dat wel als ergens staat dat je poedersuiker nog hebt...
Dacht dat het in dit geval niet nodig zou zijn omdat de suiker toch smelt doordat ik het mix in een bak warm water...

Mijn dochter krijgt enorme last van haar darmen, zij kon niet naar het toilet, zijn er sinds een jaar achter dat het komt door de geraffineerde suiker.