1

Onderwerp: Hoe tremperen?

Waarschijnlijk stel ik in heel veel ogen een hele domme vraag, maar goed, na het lezen van tig topics over tremperen ben ik er nog niet uit.  :o

Hoe trempeer je nu eigenlijk? Dat het met vanalles kan dat begrijp ik wel, maar hoe verdelen jullie het over je biscuit?

De siroop / likeur op een lepel en dan voorzichtig verdelen, of met je duim voor de opening van een fles (en dan hopen dat je geen plons op je taart krijgt) of vanuit een glaasje?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

~ Never waste a good crisis... ~

2

Re: Hoe tremperen?

Ik giet een beetje in een kopje (zodat je voorraad niet vervuilt door kruimels!) en dan strijk ik het met een siliconen-bakkwast  over de taart.

3

Re: Hoe tremperen?

ik doe met een duim op een fles of met een spuitflesje

4

Re: Hoe tremperen?

Een siliconen bakkwast die heb ik wel en dat lijkt me ook een veilige methode. Was ik niet opgekomen dus bedankt voor de tip.

De duim op de fles is in het verleden met azijn boven mijn bordje eten al eens misgegaan (jeugdtrauma...)  :cool:

~ Never waste a good crisis... ~

5

Re: Hoe tremperen?

ja maar bij tremperen is t minder erg want dan smeer je t gewoon uit over je taart ;)