1

Onderwerp: Diepe pan of verhogen met bakpapier?

Sinds een maand of 2 ben ik bezig met het maken van taarten.

Wat ik me afvraag: maakt het voor de uiteindelijke hoogte van een kapsel (veel) verschil of je een extra diepe pan gebruikt of (zoals ik doe) het blik verhoogt met een reep bakpapier?
En kan de reep dan ook nog weer te hoog zijn, of maakt dat niet uit?

Mijn verlanglijst bij DLT wordt steeds langer, maar sommige dingen zijn belangrijker dan een ander en een mooi kapsel is natuurlijk de basis van de taart. ;)

~ Never waste a good crisis... ~

2

Re: Diepe pan of verhogen met bakpapier?

Ja het kan uitmaken, zeker bij grotere taarten.
Extra diepen pannen werken gewoon beter.
Als je verhoogd zou ik het eens met dubbel gevouwen alu folie proberen (wel invetten) dat is steviger dan bakpapier.
Maar zolang je ze nog niet hebt is verhogen prima.

groeten Annemieke
Cake It

3

Re: Diepe pan of verhogen met bakpapier?

Dan ga ik toch maar sparen voor extra diepe pannen. ;)
De tip van het alufolie ga ik ook zeker eens proberen in de tussentijd.

Thanks!

~ Never waste a good crisis... ~