1

Onderwerp: Rolfondant van de webshop

Ik had een tijdje geleden een pakje rolfondant gekocht bij Dok (Kookwinkel in Den Haag).

Toen ik het gebruikte scheurde het heel snel, en het smaakte naar azijn wat natuurlijk niet zo lekker is...

Dus gebruik ik nu altijd marsepein.

Toch zie ik op het forum dat meer mensen rolfondant gebruiken dan marsepein. Dat betekent dat er toch lekkere fondant bestaat anders maak je het niet elke keer.

Op de webshop zie ik allemaal verschillende rolfondant, ik denk dat funcakes rolfondant het lekkerste is en het beste.

Maar wat vinden jullie? Ik weet dat ik verschillende reacties krijg, maar tog wil ik het weten wat jullie de beste vinden...

2

Re: Rolfondant van de webshop

De rolfondant van Regalice vind ik ook naar azijn ruiken en smaken.
Die zal ik dus nooit over een taart heen doen, maar voor boetseren gebruik ik hem wel, daar is hij erg fijn voor.

Ik gebruik de emmers van Ballina, die smaakt naar vanille en is soepel maar scheurt niet. De funcakes is nog lekkerder, maar scheurt als een gek, helemaal met dit weer. Bakels vind ik persoonlijk niet vies maar ook niet lekker.

Ballina dus.

3

Re: Rolfondant van de webshop

Bedankt voor je mening!

Als ik het gebruik doe ik het over mijn cupcakes of om te moduleren. :D

4

Re: Rolfondant van de webshop

Ik gebruik fondant van funcakes (de marshmellowsmaak) en kreeg er veel positieve reacties op. Zelf vind ik hem overigens meer naar bubblegum dan naar marshmellow smaken, maar best lekker. Ben alleen niet zo'n zoetekauw :shh:

Zondag 14 oktober loop ik 4 Mijl voor de Dierenbescherming afdeling Groningen. Je kan mijn actie steunen via http://www.geef.nl/sharon of http://www.geef.nl/actie/miles-4-animals - Alvast bedankt!

5

Re: Rolfondant van de webshop

ik gebruik ook altijd Ballina, het smaakje is erg lekker. ( snoep graag wat mee en kids en manlief ook hahaha)
Ik heb voor het boetseren en strikken enz, de fondant van Pettinice ( van Bakels geloof ik) daar vind ik de smaak niet zo lekker van, maar hij hard wel goed uit, hetgeen niet het geval is bij de emmers van Ballina.
Succes!

Taartelijke groetjes, Renske
Mijn taartjes kan je bekijken op http://cakesforyou.mijnalbums.nl

6

Re: Rolfondant van de webshop

ik gebruik ook altijd Ballina, het smaakje is erg lekker. ( snoep graag wat mee en kids en manlief ook hahaha)
Ik heb voor het boetseren en strikken enz, de fondant van Pettinice ( van Bakels geloof ik) daar vind ik de smaak niet zo lekker van, maar hij hard wel goed uit, hetgeen niet het geval is bij de emmers van Ballina.
Succes!

Taartelijke groetjes, Renske
Mijn taartjes kan je bekijken op http://cakesforyou.mijnalbums.nl

7 Laatst bewerkt door pcdd (03-08-2010 10:58)

Re: Rolfondant van de webshop

ik zelf gebruik altijd de fondant van Pettinice.
en bij mij smaakt ie zeker niet naar azijn maar naar vanille.
maar ga op aanraden van jullie ook de ballina proberen.
Maar kwa werken en scheuren moet ik echt zeggen dat ik de fondant van Pettinice echt het beste vind werken.
Het scheurd amper ook met warm weer het boetseerd fantasties.
en het hard fantasteies uit.

tips en trucs zijn altijd welkom!!!!