Onderwerp: zalige chocovulling
weet niet of hij al een keer langs is gekomen of dat jullie hem al jaren zo maken maar ik heb vandaag even wat gerommeld om de vulling te maken met chocola en die is zoooo lekker dat ik er misselijk van ben. Hij smaakt namelijk naar truffels
100 gram cacao poeder
150 gram poedersuiker
250 gram roomboter(zacht)
gesmolten callebaut chocola (gewoon een aar handjes in de pan weet niet hoeveel veel denk ik )
ik heb eerst de boter, cacao en pedersuiker gemixed 10 minuten op de hoogste stand. In de tussentijd de chocola gesmolten, ik gebruik altijd van die smeltrondjes van callebaut. Chocola af laten koelen. Erdoor mixen als het goed afgekoeld maar nog redelijk vloeibaar is. Ik vind hem nog te nat dus weer wat cacao erbij gedaan.
Ik heb gesmeerd toen hij gewoon smeuiig was net als bc. Rest heb ik in een schone bak weggezet (kamertemp) om nog wat te smeren na het opstijven van de taart.
Ik pakte hem om te smeren maar het was helemaal niet meer smeerbaar maar de smaak was geweldig(vind ik dan). Het smaakt naar truffels en ben er echt misselijk van