1

Onderwerp: HELP taart met open punten, drogen?

Ik ben een taart aan het maken met bovenop de open gevouwen punten, nu heb ik denk het marsepein te dun uitgerold, waardoor ik scheuren krijg, en de punten inzakken.

Wie weet hoe ik de punten het snelst kan laten drogen,
buiten of in de koelkast, of zijn er nog meer mogelijk heden?

Ik heb onder de punten een dun opgerold keukenrolstukje zodat het nu niet inzakt maar hoe droogt het het snelst.

Vanavond moet de taart ook nog vervoerd worden

Hoop dat iemand me kan helpen.

Er is elke dag reden voor een nieuwe taart!

2

Re: HELP taart met open punten, drogen?

Of je taart in of uit de koelkast moet hangt meer af van je vulling.
Ik zou het stukje keukenpapier er gewoon onder laten zitten, ook tijdens het vervoer.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties