1

Onderwerp: fondant

ik vind fondant erg nat om te boetseren als ik hem in de koelkast doen en dan weer wil boetseren is het in mum van tyd  weer nat
als ik iets gemaakt hebt van fodant moet dat drogen
zo ja en hoe doen ik dat
als ik me taart af heb hoe kan ik het beste bewaren en hoelang

2

Re: fondant

fondant niet in de koelkast, door de condens wordt het
nat en zacht. fondant donker en koel buiten de koelkast bewaren.
om het te laten drogen in een open doosje bewaren.

Groetjes Sandra

3

Re: fondant

wat is steviger om te boetseren fondant of marsepein

4

Re: fondant

Heb nog nooit met fondant geboetseerd wel met marsepein.

Het schijnt (ben nog beginnende) dat je kleine dingetjes prima met marsepein kan boetseren en als je met fondant wilt boetseren dat je daar tylose bij door moet doen (maakt de fondant stugger en droogt het ook goed waardoor het mooi blijft staan)

Hoop dat je er wat aan hebt!

Succes ermee

just started

5

Re: fondant

thanks voor je tip