1

Onderwerp: verhoudingen marsepein ?

Ik heb even een vraagje over marsepein.
Ik heb blanke marsepein van Niels de Veye (gekregen van mijn moeder, gekocht bij de Sligro) en ik heb blanke marsepein van FunCakes. Nu zag ik dat er op de verpakking van Funcakes 1:4 staat, en op die van de Sligro 1:2 Wat betekent dit ?
Ik heb ook rode marsepein van FunCakes 250 gr, en hier staat helemaal niets op. :think:

Groetjes AlexandraB

Leef je leven en houd je vast, aan de weg die bij je past.

Re: verhoudingen marsepein ?

Heeft met de verhouding suiker en amandelen de maken.

1:3 en 1:4 is rolkwaliteit.

Groetjes Natasja!

3

Re: verhoudingen marsepein ?

http://www.cakesupplies.nl/product_info … ts_id=4508

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: verhoudingen marsepein ?

Aha, bedankt, maar waar gebruik ik dan die 1:2 voor ? Om te boetseren ofzo ? (stond ook niet in de link) Op de verpakking staat wel dat het geschikt is om te bekleden, maar dan moet je het toch uitrollen ?

Leef je leven en houd je vast, aan de weg die bij je past.

5

Re: verhoudingen marsepein ?

1:2 bekleden gaat niet lukken, daar is het te grof voor!
Rondjes voor op een CC moet wel lukken en boetseren gaat ook wel.
Of je moet er heel veel poedersuiker doorkneden dat het (richting) 1:3 wordt.
'T is wel heeeeeeeeele lekkere marsepein :P!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"