51

Re: Botercrème, begrijp ik het nou goed?

nee idd, ik heb vooralsnog alleen crisco gebruikt om mijn materialen of handen vettig mee te maken, maar heb ik nog nooit een like ervan genomen. Het wil niet in mijn hoofd dat het eetbaar is ofzo.... Vaag he...

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

52

Re: Botercrème, begrijp ik het nou goed?

tipsytaartje schreef:

nee idd, ik heb vooralsnog alleen crisco gebruikt om mijn materialen of handen vettig mee te maken, maar heb ik nog nooit een like ervan genomen. Het wil niet in mijn hoofd dat het eetbaar is ofzo.... Vaag he...

Ik heb het gisteren voor het eerst besteld omdat ik flower paste wil gaan maken. Prompt daarna lees ik een bericht hier op het forum over andere toepassingen van crisco... (google maar eens op crisco) en spontaan zie ik het ook niet meer als een voedselproduct :lol:

Zondag 14 oktober loop ik 4 Mijl voor de Dierenbescherming afdeling Groningen. Je kan mijn actie steunen via http://www.geef.nl/sharon of http://www.geef.nl/actie/miles-4-animals - Alvast bedankt!

53

Re: Botercrème, begrijp ik het nou goed?

Ik heb echt walgend tijdens de Wilton course een pot vet (crisco) bijna leeg zitten schrapen om BC van te maken en lachend daarna om taart geprobeerd te spatelen, hahhaha! Ik heb het echt niet eens durven proeven.... Inmiddels heb ik een enkel likje gewaagd en het is oke hoor, je moet er alleen even niet aan denken dat die pot crisco er dus in zit, dan slippen je aders meteen dicht....

Groetjes Marieke
"Als je het niet vriendelijk kunt zeggen, zeg dan maar niets."

Re: Botercrème, begrijp ik het nou goed?

En het idee van die hoeveelheid suiker is ook genoeg om het glazuur van je tanden te breken  :lol:

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

55

Re: Botercrème, begrijp ik het nou goed?

Sharrr schreef:
tipsytaartje schreef:

nee idd, ik heb vooralsnog alleen crisco gebruikt om mijn materialen of handen vettig mee te maken, maar heb ik nog nooit een like ervan genomen. Het wil niet in mijn hoofd dat het eetbaar is ofzo.... Vaag he...

Ik heb het gisteren voor het eerst besteld omdat ik flower paste wil gaan maken. Prompt daarna lees ik een bericht hier op het forum over andere toepassingen van crisco... (google maar eens op crisco) en spontaan zie ik het ook niet meer als een voedselproduct :lol:

Is dat gewoon plantaardig margerine?

Re: Botercrème, begrijp ik het nou goed?

Nee, maar het proces wordt ook gebruikt in de bereiding van margarine.
Alleen worden er bij margarine vaak nog kleur- en smaakstoffen e.d. aan toegevoegd.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

57

Re: Botercrème, begrijp ik het nou goed?

Suikertaartjes-Suuz schreef:

Nee, maar het proces wordt ook gebruikt in de bereiding van margarine.
Alleen worden er bij margarine vaak nog kleur- en smaakstoffen e.d. aan toegevoegd.

Oke nu begrijp ik het, Bedankt   :D