1

Onderwerp: Nieuw hier

Hallo allemaal!

Vorig jaar workshop taart decoreren gevolgd. En het bleef me maar achtervolgen ;-) Dus vandaag spullen besteld en wat handigheidjes bij de bouwmarkt en ikea gehaald. Ik ga zelf beginnen!

Heb er helemaal zin in. Allemaal geweldige how to's zag ik hier al en ik wil direct alles maken!

Ik vroeg me nog wel af waarom ik steeds lees dat men hier fondant gebruikt. Bij de workshop die ik had gaven ze aan dat marsepein veel makkelijker werkt voor het bekleden dan fondant. Kan iemand mij uitleggen waarom je het een of het ander zou gebruiken?

En natuurlijk een plaatje van mijn allereeste eigen baksel:
http://i166.photobucket.com/albums/u92/Thera-Xander/P1000062.jpg

2

Re: Nieuw hier

Welkom en veel plezier!!!

Groetjes Charissa Kom eens een kijkje nemen in onze winkel in Arnhem!!
Website: www.droomtaarten.nl

Re: Nieuw hier

Welkom!

Re: Nieuw hier

Ten eerste welkom,

En het verschil tussen fondant en marsepein, is iets van jezelf.

Ik heb het geprobeerd met marsepein maar kan er echt niets mee.
Plus dat we het hier absoluut niet lekker vinden.

Ja en fondant vinden wij hier heerlijk, ik vind het super werken en zou ook niets anders meer willen.
Maar er zijn wel eens mensen die vragen of ik toch een taart van marsepein kan maken voor ze en dat vind ik dan ook zeker geen probleem.

Groetjes Linda

Het leven is wat je er zelf van TAART.
groetjes Linda.

5

Re: Nieuw hier

Welkom en veel bak en decoplezier gewenst.

Groetjes madhuri