1

Onderwerp: Marsefond brokkelt

Ik gebruik voor het eerst marsefond, 1:1 en het brokkelt helemaal af. Kan het niet eens goed uitrollen, dan brokkelt het al.
Heel lang gekneed, dus daar ligt het niet aan.
Kon niets vinden hierover met de zoekfunctie....

Weet iemand wat ik kan doen om het toch te kunnen gebruiken?

Groetjes, Heleen
Mijn foto's

2 Laatst bewerkt door RedRose18 (16-07-2010 11:12)

Re: Marsefond brokkelt

eventjes in de magnetron en dan weer doorkneden, misschien dat dat werkt
of misschien wat crisco erdoor kneden

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

3

Re: Marsefond brokkelt

RedRose18 schreef:

eventjes in de magnetron en dan weer doorkneden, misschien dat dat werkt
of misschien wat crisco erdoor kneden

magnetron nog niet geprobeerd, maar crisco wel.
Ik ga het uitproberen. Dank je voor de tip

Groetjes, Heleen
Mijn foto's

4

Re: Marsefond brokkelt

ik hoop dat het gelukt is, dat is altijd wat ik als laatste red poging doe.
nadeel is wel dat het daarna (mocht je het nogmaals gaan gebruiken) het ietsje droger is
maar daar heb ik zelf nog niet eerder problemen mee gehad

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!