Onderwerp: de lat een stukje hoger gelegd
Voor afgelopen zondag moest ik een taart maken met als thema piraat. Verder mocht ik het helemaal zelf invullen. Ik wilde al zo graag een 3d taart maken, dus ik greep mijn kans. Het viel me zeker niet tegen, wil me er zeker nog meer in gaan verdiepen! Gelukkig mocht ik werken in de koude keuken op mn werk, waar het 10 graden is. Dat heeft me heel erg geholpen! Denk dat het anders niet zo goed was gelukt in de warmte.
Had ook voor het eerst piping gel gemaakt. Je ziet het helaas niet goed op de foto, maar in het echt was het super leuk. Ik denk alleen dat ik het eerst wat meer had moeten laten afkoelen voor ik het erop deed, want kon niet echt mooie golven maken, maar ja wist ook niet hoe de smaak zou worden, dus dan maar liever voor safe gaan.
Helaas zijn de foto's niet zo mooi, maar ja..
De boot was van amandel wondercake met mandarijn botercreme en abrikoosjes. De onderste was gewoon biscuit met vanilleslagroom, verse aardbeien en afgesmeerd met vanille botercreme.
Als iemand tips heeft.. graag!