Re: Lemon Curd met??
Maar hoe maak je de frambozen mousse dan? Dat is toch met slagroom? Of ben ik nou blond?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemon Curd met??
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Maar hoe maak je de frambozen mousse dan? Dat is toch met slagroom? Of ben ik nou blond?
Ohh mijn Nederlands is nog niet helemaal wat het moet zijn! Wat ik bedoel is frambozenpuree!
dus gewoon wat frambozen pureren?? En dat door de botercreme doen?
Nou, je doet het goed hoor
Oh sorry, had je eerdere berichtje niet gelezen! Ik snap het helemaal!
Moet er eigenlijk een dijkje omheen?
Het blijft heel erg dun.... Klopt dit? Of doe ik iets verkeerd? Heb het eerste recept aan gehouden.
Jammie, heb je frambozenbc gemaakt? Let wel op dat het 50g frambozen op bijna 1500g bc was!
Sorry, het is de lemon curd die zo vloeibaar is.
HELP!
Heb je hem zelf gemaakt? Die ik uit de winkel heb is best dik, net gelei.
Ja, ik heb hem zelf gemaakt. Recept nummer 1 bij Lemon Curd. Heb het al 2 dagen in de koelkast staan maar blijft heel dun
Patidess Passievrucht je kan dit door je botercreme doen. Echt heerlijk!!
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemon Curd met??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.