1

Onderwerp: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

uhmmmm je kan een taart dus wel vullen met banketbakkersroom maar niet afsmeren, klopt dat?

Ik heb dat dus gedaan en heel mn marsepein is wobbelig geworden. Schaam me diep  :s

kan je alleen met botercreme afsmeren onder je marsepein? of zijn er meerdere cremes dat wel goed houd?

to bake or not to bake --- that's the question!

Re: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

als je de zoekfunctie gebruikt, vind je vanzelf je antwoord.

[move]---> bekleden

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3 Laatst bewerkt door Esther68 (05-07-2010 14:16)

Re: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

De 1:1 bc, of meringue bc, of chocopasta. Al heb ik de laatste twee zelf nog nooit gedaan.

4 Laatst bewerkt door Esther68 (05-07-2010 14:15)

Re: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

De 1:1 bc, of meringue bc, of chocopasta. Al heb ik dat laatste twee zelf nog nooit gedaan.

5

Re: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

Bedankt voor je reactie Esther!

to bake or not to bake --- that's the question!

6

Re: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

Of lemoncurd :P , of gezeefde jam

7

Re: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

Of ganache.

8

Re: Afgesmeerd met banketbakkersroom! dom dom dom

:rolleyes:  Oh oh dat worden nog een heleboel taartjes maken als ik dit zo lees  :lol:

to bake or not to bake --- that's the question!