1

Onderwerp: Bescuit net klaar, in koelkast bewaren om morgen te bekleden???

Moet ik de bescuit (wat ik morgen verder af ga maken) buiten de koelkast of in de koelkast bewaren?

En wat zouden jullie aanraden voor mij als beginner; 1 laag met vulling of 2 lagen met vulling???
(ik had 2 in gedachten alleen wil ik dat t de 1e keer gewoon lukt vandaar dat ik nu twijfel of ik nu toch niet gewoon 1 laag met vulling zal doen)

Re: Bescuit net klaar, in koelkast bewaren om morgen te bekleden???

Ik vind 2!

Groetjes Natasja!

3

Re: Bescuit net klaar, in koelkast bewaren om morgen te bekleden???

Ik zou de cake in een plastic zak luchtdicht verpakken ( pedaalemmerzakjes zijn zeer geschikt) in bv. de kelderkast leggen, (of een andere koele plek) dit kan goed zeker als je hem morgen gaat bekleden.

1 of 2 lagen ligt aan de hoogte van je cake.
Is hij vrij hoog, dan zou ik er 2 in doen anders is het zo droog vindt ik zelf.

4

Re: Bescuit net klaar, in koelkast bewaren om morgen te bekleden???

Ik zou hem lekker even in de vriezer gooien en er dan morgenochtend uithalen.

En minimaal 2 vullinkjes!

Jacqueline

Re: Bescuit net klaar, in koelkast bewaren om morgen te bekleden???

yakefrank schreef:

Ik zou hem lekker even in de vriezer gooien en er dan morgenochtend uithalen.

Ik vries al mijn kapsels in, dus zo zou ik het ook doen. Maar goed, je taart is ondertussen al klaar (en op?) natuurlijk.