1

Onderwerp: cupcakes vraagje

Hoi!!!!

Ik heb deze week mijn eerste 2 bruidsopdrachten..... :s tref ik het effe met zulk weer :grr:

Maar bij 1 daarvan moet ik 60 cupcakes maken. Diew smeer ik af met champagnebotercreme.
Normaal gesproken zou ik cupcakes niet in de koelkast zetten.

Maar is het verstandig omdat nu wel te doen aangezien de temp rond de 30 blijft???
Anders smelt de creme er vanaf volgens mij.
Wat doen jullie in deze situatie???

Vind het best wel heeeeel erg spannend ook nog een stapeltaart erbij....ben zo nerveus dat alles mis gaat door de warmte :s

Pluk de dag

2

Re: cupcakes vraagje

Ik heb onlangs een dag van te voren cupcakes met toef in de taartdoos in de koelkast gezet indd ivm smelten. Ze vonden ze heerlijk! Dus kwaliteit gaat volgens deze mensen niet achteruit.

Hoop dat je er iets aan hebt ;-)

3

Re: cupcakes vraagje

dank je....verder niemand meer???

Pluk de dag

Re: cupcakes vraagje

je smeert er toch alleen mee af? Dus een dun laagje? Ik zou het op een koele plek zetten, maar niet in de koelkast.
Mocht je wel een soort van toef hebben, dan idd wel in de koelkast

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs