Onderwerp: Bolletjes - bakpapier?
Goed, net mijn eerste poging gewaagd om bolletjes te maken (glazen schaaltjes gebruikt) voor een zwangerschapstaart.
Al met al valt het me redelijk mee; na de horrorverhalen die ik her en der gelezen heb, is het resultaat na een eerste poging best goed Ze liggen nu af te koelen en gaan straks de vriezer in.
Maar ik heb toch even een vraagje.
Ik heb bakpapier in de bakjes gelegd, zodat ik de biscuit er weer makkelijk uit zou kunnen krijgen. Nou... niet echt dus. De bol bleef plakken aan het bakpapier, zodat ik nu allemaal 'gevilde' biscuitbolletjes heb. An sich niet zo'n ramp (ik ga ze toch bekleden), maar ik dacht dat niks aan bakpapier hoorde te plakken. Nu kan het komen doordat mijn bakpapier niet de beste kwaliteit is (AH huismerk); welk merk gebruiken jullie? Of vetten jullie de schaaltjes in?
Verder is het ene bolletje beter gerezen dan het andere (ze zijn wel allemaal gaar), maar dergelijke ongelijkheden kunnen met botercrème toch wel redelijk goed verdoezeld worden?
Alvast bedankt!