Re: Chocolate mud cake
ik mix het wel ja, op de laagste stand. Bedenk me door jouw berichtje pas dat ik dat dus anders doe
www.facebook.com/TaartvanTirs
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Chocolate mud cake
ik mix het wel ja, op de laagste stand. Bedenk me door jouw berichtje pas dat ik dat dus anders doe
vervelend dan zal ik er nog 1 moeten maken
Hoi Jitske,
Ik had alleen de helft van het recept en daar 12 cc van gemaakt, dus ik kan je het helaas niet vertellen. Zie de foto met de Royal Icing erop. En hoe smaakte de mud cake?
hoi suzanne
ja je cupcakes zien er echt super uit moet ik ook zeker eens maken
ik heb hem nog niet geproefd hij staat in de vriezer voor de verjaardag van me vriend ik moet nog een weekje wachten
mix jij het beslag ook nog even extra door met de mixer?
Ik heb alles erdoor heen gedaan met de mixer, toen in het recept stond dat je de droge bestanddelen erdoorheen moest doen.
nou het ruikt hier weer heerlijk in huis
hij is alleen niet veel hoger geworden dan de vorige
en ik had deze keer 2 Large eieren ik had vorige keer medium
ook had ik meer zelfrijzendbakmeel en ik heb het met de mixer nog even goed luchtig gemaakt
het zal me oven dan wel zijn
donderdag ga ik hem vullen
Had de cake in cakeblik gebakken en wat extra van alles bij gedaan ,dus ook te veel pure chocolade en zelf vind ik hem niet lekker maar mn man enz wel ...
Dus mams moet het maar effe doen met koekje en anders as weekend wat lekkers maken ....moet ik nog effe kijken wat ben wel gek op chocolade
Gr MARIAN
Ow ja de vorige taarten/cakes van dit recept waren wel erg lekker ...dus raar toch
ik gebruik trouwens melk chocolade, omdat ik het met puur echt te bitter vond. Ik heb toen beide varianten laten proeven aan een bruidspaar en aan mn vriend, en kozen alledrie voor de melkvariant
hoi,
ben een groentje en heb voor mijn allereerste taart de chocolate mud cake gemaakt. smaakt superlekker maar weet niet goed of ik alles juist heb gedaan...
als ik het goed begrijp moet de binnenkant nog zacht zijn, maar kan je die dan nog goed snijden? en waarmee kan ik vullen? dacht eerst aan chocolademousse, of is dat te zwaar en te veel chocolade? heb er geen flauw benul van. blijkbaar moet ik de cake ook omdraaien om te versieren??? eens de cake gebakken en afgekoeld, wanneer mag ik hem dan vullen?
allemaal niet zo simpel precies, hopelijk heb ik het op tijd onder de knie want mijn zoontje is volgende maand jarig en dan zou het moeten lukken!
groetjes
tinne
taart moet afgekoeld zijn om hem te gaan snijden en vullen.
De binnenkant is wel zacht, misschien een beetje plakkerig, maar niet zo plakkerig als een brownie.
De taart is sowieso al zwaarder dan biscuit oid, dus je snijdt kleine stukjes, als hij gevuld en gedecoreerd is, zou ik zeggen 3x4cm.
Ik heb hem maar 1 keer doorgesneden om te vullen, omdat hij bij mij uit elkaar viel toen ik te dunne plakken sneed.
en qua vulling, als je van chocolade houdt, kan er best ook een chocolade vulling in
Ik had de taart in de diepvries gedaan, 1x doorgesneden, want 2x was echt niet mogelijk en gevuld met vanilla cream topping. Dit recept staat bij ingezonden recepten en smaakt er erg lekker bij. De taart had ik afgesmeerd met chocoladefudge (staat bij recepten) met daarin pure chocolade van 50% en 3 eetlepels koffie. De taart was heerlijk en iedereen vond hem lekker, zelfs ik die alleen van melk en witte chocolade houdt.
G.I. Jane: ziet er lekker uit zeg!!
Jullie zijn allemaal zo lovend over deze taart dat ik deze natuurlijk zelf ook moest maken.
De cupcakes zitten nu in de oven; ik heb de helft van het recept genomen en kreeg er 18 (!!) stuks uit. Ook heb ik alleen gewone bloem genomen en hieraan 1 tl bakpoeder toegevoegd.... Ik ben benieuwd!!
Zou je deze taart of andere taarten ook vullen kunnen met dat lekkere belgische pudding en dan gelantine blaadjes er door heen om stijf te worden ..
Heb nog nooit iets gelezen qwa de pudding en ze zijn zo lekker
Ik denk dat je pudding (Belgische pudding is dat zoiets als banketbakkersroom?)gewoon eens zou moeten proberen en ons op de hoogte houden! Echter als je een hele cake bakt, dan kan je deze maar een keer doorsnijden om te vullen, anders brokkelt de taart af in stukken.
Haai,
ik ga dalijk dit recept proberen en 't wordt meteen m'n eerste taart!
Maareuh...Gebruik je hier dus gewone suiker of toch poedersuiker?
Gewone kristalsuiker of basterdsuiker kan je gebruiken
Gewone kristalsuiker of basterdsuiker kan je gebruiken
Thanx!
oke, hij staat nu in de oven (inmiddels 55 min.). Ben erg benieuwd of ie goed gelukt is!
ik merkte toen ik de boter smolt dat er witte schilfertjes ontstonden en bleven. is dit erg? Is dat schiften?
Volgens mij is ie nu gaar...sateprikker zitten alleen maar wat kruimels aan.
De bovenkant is wel bol: moet ik 'm dan evengoed omkeren als hij is afgekoeld?
Ja, dat is beter van wel, dan wordt ie mooi plat daardoor. Tis een beetje laat nu, dus als je dat nog niet had gedaan, kun je het beter zo laten en de bolling er af snijden. Daarna wel omkeren en de platte kant gebruiken als bovenkant
Misschien heeft iemand dit al gezegd, maar moet er niet ook zout in dit recept?
Ik ga hem wel opslaan hoor, klinkt echt hemels!!
Ja hij klinkt echt heeeerlijk!! Ik ga hem snel eens maken
Ja, dat is beter van wel, dan wordt ie mooi plat daardoor. Tis een beetje laat nu, dus als je dat nog niet had gedaan, kun je het beter zo laten en de bolling er af snijden. Daarna wel omkeren en de platte kant gebruiken als bovenkant
Ik heb 'm net omgekeerd (de bovenkant was al plat geworden..) En er zit een natte kuil bovenin! Hoe kan dat!!
ik heb er net een foto van gemaakt, maar moet ff uitvogelen hoe ik die in dit bericht krijg...
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Chocolate mud cake
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.