1

Onderwerp: ijssalon taart van klein naar groot?

hoi  hoi,

ik heb een opdracht gekregen om voor een ijssalon te openen, een taart te maken voor 60 pers.

nu wilde ik graag met ideetjes van cake boss.
met een pvc buis in het midden op een plateau gemaakt door mijn vriend,

een grote ijshoorn maken,
van klein naar groot bakken,stapelen met genoeg douwels,
en dan de taarten zo te snijden zodat hij in een ijshoorn vorm komt,

maaaarrr,denken jullei dat dit stevig genoeg kan zijn?de onderste kleinste draagt dan het gewicht tog?
maar als ik nou de eerste 2 kleinste lagen ,met een plateau verstevig?

zou het dan lukken?

wat denken jullie,

graag suggesties!!!

inmiddels niet meer beginnend,maar al best wel een goede taarten prinses,ik ben alleen geen held in foto s plaatsen

2 Laatst bewerkt door Tom Poes (21-06-2010 14:08)

Re: ijssalon taart van klein naar groot?

Als je het zo doet
http://frazicake.files.wordpress.com/2008/05/ice-cream-cone-cake.jpg
dan lijkt het me wel wat veiliger dan echt een oubliehoorn!

Of een groot plat ijsje in 3D
http://www.piece-a-cake-bakery.com/assets/images/021_2104.JPG

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: ijssalon taart van klein naar groot?

woooow ja dat zat helemaal in mijn hoofd!!!!

geweldig,ik heb gegoogled bij het leven,kon neeergemns een voorbeeld vinden,welke site is dat?

groetjes deborah

inmiddels niet meer beginnend,maar al best wel een goede taarten prinses,ik ben alleen geen held in foto s plaatsen