Ik heb nooit last van loszittende papiertjes.
Ik gebruik altijd die gekleurde van dr Oe. Die van wilton vind ik persoonlijk iets te dun waardoor het papier wat vetter wordt.
Verder gewoon 150 gram van boter-zelfr bakmeel-bastardsuiker, 2 eieren, 2 zakjes van.suiker en scheutje melk. Even 20 sec mixen en ik doe ze met een ijsschepje in de vorm.
180graden (hetelucht) 16 minuten, even in vorm laten staan, maar zelf dat doe ik niet altijd (als ik er meerdere moet bakken).
Klaar! Geen papiertjes die loslaten.
Heeft ook trouwens ook niet te maken met manier van bewaren?
Ik dacht dat ik ze een keer in een koekblik had bewaard en het toen losging..?? weet het niet meer. Kan ook toeval zijn geweest, want had toen juist andere papiertje.
Verder weet ik het ook niet, op goed geluk elke keer maar weer dan.
Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.