1

Onderwerp: Mijn eigen bruidstaart!

Mijn grootste trots op dit moment! Wij zijn 1 juni getrouwd en het thema van de bruiloft was delftsblauw. Bij elkaar +/- 23 uur werk aan gehad maar hij was het dubbel en dwars waard. Oja.. Hij smaakte ook nog fantastisch!

http://www.mijnalbum.nl/Foto-NEI3OJB4.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-QKIQJIYS.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-RXRHAKMO.jpg

4e laag: Champagne creme met Kersenvlaaivulling (Deze was het lekkerste!!)
3e laag: citroen kwarktaartvulling met lemoncurd
2e laag: Frambozenmouse met verse frambozen
1e laag: Ananasmouse met verse ananas

Je hebt het alleen druk als je jezelf druk maakt...

2

Re: Mijn eigen bruidstaart!

wow, geweldig.

3

Re: Mijn eigen bruidstaart!

wat een leukerd!
mooi gedaan!

Enthousiaste groet, Maxime

Re: Mijn eigen bruidstaart!

wauw wat een plaatje!! :Y

Ik zing mijn eigen wijsje!

5

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Lijkt mij heel bijzonder je eigen bruidstaart maken.
En hij is ook zo mooi gelukt!!

Bijzondere momenten verdienen bijzondere taarten.
www.sunnycakes.nl   Groetjes, Nicky

6

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Nog gefeliciteerd en een heel erg leuke bruidstaart........ :thumb:

7

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Nog van harte gefeliciteerd en wat een leuke bruidstaart!


Nu toch nog een vraagje: begin je altijd met het snijden van de ónderste taart? Ben je dan niet bang dat 'ie instort?

Jacqueline

8

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Nog van harte gefeliciteerd en wat een leuke bruidstaart  :thumb:

groetjes Carolien   
www.cakepunt.nl

9

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Erg mooi geworden! echt delftsblauwe stijl!
En nog gefeliciteerd natuurlijk!

10

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Mooie taart  :thumb:  en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd!

11

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Dank jullie wel allemaal voor de leuke reacties! Nog een paar veertjes van mede bakkers maakt het toch extra leuk!

yakefrank schreef:

Nu toch nog een vraagje: begin je altijd met het snijden van de ónderste taart? Ben je dan niet bang dat 'ie instort?

We hebben alleen het eerste stukje uitgesneden voor onszelf daarna is hij afgestapeld en per taart gesneden. Daarnaast was hij volledig gestut met deuvels dus ik was niet bang dat ie om zou vallen  :D

Blijf nog steeds erg trots! Dit was pas mijn 4e taart!

Je hebt het alleen druk als je jezelf druk maakt...

12

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Gefeliciteerd met het trouwen en wat een gave taart! Mijn vraagje wanneer heb jij de taart gemaakt? Een dag van te voren want ik neem aan dat je niet op je trouwdag zelf heb staan knutselen?

Groetjes mandy

13

Re: Mijn eigen bruidstaart!

Op dinsdag ben ik getrouwd en op zondag heb ik de taart gemaakt. De bodems waren nog bevroren (deze had ik al van te voren gemaakt en ingevroren) dus hij bleef goed koel. In het restaurant is hij direct de zeer koude koeling ingegaan dus is hij goed gebleven. Ik heb zaterdagavond al een aantal creme's gemaakt en de bloemetjes had ik vrijdags al gemaakt, dit scheelde mij op de zondag ruim een uur.

Ik heb wel geleerd dat de taarten voor het opstapelen in de koeling moeten, doordat de BC zacht werd brak mijn marsepein laag door de zwaartekracht. Mijn huis is vrij warm en voordat alle taarten gevuld en bekleed waren was de onderste taart aan het "smelten".

Op dinsdag was het puur een kwestie van aansnijden  :9

Je hebt het alleen druk als je jezelf druk maakt...