1

Onderwerp: JEM petel powder

Hey taarten makers,

Ik ben aan het proberen 3-D figuurtjes aan het maken, maar bv. een muiltje stort steeds in. Hebben jullie tips en vooral trics hoe het beter uithard? Ik heb het met marsepein en fondant geprobeert, en wat petel powder er door heen gedaan, maar weet niet echt de juiste verhoudingen. Hopelijk is er hier iemand die me kan helpen.
Bij voorbaat alvast bedankt.
Gr Heilke

2

Re: JEM petel powder

Welke fondant heb je gebruikt?

Marsepein met tylose heeft heel lang nodig om hard te worden......echt heel lang.

Verder kan de luchtvochtigheid ook invloed hebben op het uitharden......namelijk dat het dus niet echt uithardt.

Verder sta je in de verkeerde rubriek, dus rapporteer ik je even.....

3

Re: JEM petel powder

[MOVE] --> Decoreren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: JEM petel powder

Ik heb marsmellow fondant gebruikt...

Verder nog tips?
gr

Re: JEM petel powder

misschien heb je te weinig tylose gebruikt. als je je fondant kneedt, moet echt echt wat stugger aanvoelen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs