1

Onderwerp: cream vanille frosting (van de red velvet cupcakes) vraag

Ik heb de bloem en melk in een pannetje gedaan, maar het was binnen no time al een vaste substantie. Ik heb hem nog even een tijdje laten staan op het vuur maar echt koken niet gedaan.. durfde het niet aan ivm de dikte, niet te roeren. Is het nu dan wel goed?

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

2

Re: cream vanille frosting (van de red velvet cupcakes) vraag

Ik heb het recept nooit gemaakt, maar melk en bloem in een pannetje opwarmen wordt altijd een dikke klomp.

En in het geval van een roux bijvoorbeeld, maak je dit steeds dunner door er meer melk of water bij te doen en goed te roeren.  :)

Misschien te weinig melk gebruikt?

3

Re: cream vanille frosting (van de red velvet cupcakes) vraag

Hmm niet volgens het recept..nouja ik ga het maar gewoon proberen en anders ga ik  nog een keer aan de gang maar dan met idd wat extra melk

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

4

Re: cream vanille frosting (van de red velvet cupcakes) vraag

http://www.youtube.com/watch?v=MabaxZtRHks

Misschien heb je hier wat aan?

Succes, het word vast erg lekker  ;)

5

Re: cream vanille frosting (van de red velvet cupcakes) vraag

Ah bedankt, nouja ik had de bloem en de melk gewoon in de pan gemieterd en toen gaan mixen, nouja het smaakt goed.. staat nu in de koelkast :)

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!