Onderwerp: marsepeinentaart met banketbakkersroom
ik heb zojuist een marsepeinentaart gemaakt met jam
en banketbakkersroom op waterbasis, ik moet deze zondagmiddag
gaan eten.
Hoe kan ik deze het best bewaren??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepeinentaart met banketbakkersroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik heb zojuist een marsepeinentaart gemaakt met jam
en banketbakkersroom op waterbasis, ik moet deze zondagmiddag
gaan eten.
Hoe kan ik deze het best bewaren??
in de koelkast, banketbakkersroom moet altijd in de koelkast
Omdat er banketbakkersroom in zit moet deze in de koelkast, vanwege de room. De taart gewoon 'bloot' in de koelkast zetten en ongeveer een half uur voordat de taart gegeten wordt uit de koelkast halen. Een taart is toch wel 3 dagen goed vanaf het moment dat deze gemaakt is.
Met deze warmte zet ik eigenlijk alle taart in de koelkast, dus ook de taarten die eigenlijk niet in de koelkast hoeven
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepeinentaart met banketbakkersroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.