1

Onderwerp: Aangevette Slagroom

Hallo,

Even een vraagje, aangevette slagroom kun je daar ook je taart mee afsmeren?

Bedankt, groetjes Sam

2

Re: Aangevette Slagroom

Mmm, geen ervaring met afsmeren.
Ik heb het vorige keer als vulling gebruikt en het is wel mooi stevig (en lekker  :9 ). Ik weet niet of je het ook 'strak' kunt smeren.

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

3

Re: Aangevette Slagroom

Slagroom, aangevet of niet, bevat veel vocht, dus laat fondant smelten. Ook met marsepein is het oppassen.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: Aangevette Slagroom

en met de warm en benauwd weer heb je een nog hogere kans dat de boel gaat smelten ;)

5

Re: Aangevette Slagroom

Oke dan alleen maar te gebruiken als vulling en dan neem ik aan een dijkje spuiten....

Kun je er ook een smaakje aan geven?

bedankt voor jullie antwoorden