Onderwerp: afsmeren met witte chocolade pasta van AH?
Kan dat???? of loop ik dan risico met bobbels/hobbels/kreukels etc...
Schrijf je voor geweldige workshops en gastworkshops in via www.j4cake.nl
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » afsmeren met witte chocolade pasta van AH?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan dat???? of loop ik dan risico met bobbels/hobbels/kreukels etc...
Ik heb het weleens gedaan...
Na het afsmeren even in de koelkast om hard te laten worden en daarna kan je het gewoon bekleden....
Gaat prima, ik smeer tegenwoordig de chocoladetaarten ermee af, Smaakt goed
ik smeer er ook geregeld mijn taarten mee af.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » afsmeren met witte chocolade pasta van AH?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.