1

Onderwerp: Best eng...invriezen...

Voor de verjaardag van mijn nichtje wil ik een taart bakken (heb het al beloofd ook).
Geheel onverwacht kreeg ik een weekje weg.
En laten we nu net terugkomen op de dag voor haar verjaardag.

Ik ga dus voor het eerste een (stapel)taart invriezen.
De tarten wordt gevuld met aardbeienmouse en banketbakkersroom (mix).
Volgens jullie ('kenners') kan ik die vullingen invriezen.

Ik begrijp toch goed dat ik heel de taart, gedecoreerd en al, in kan vriezen ?

Vind het best eng...
Ten eerste is dit één van mijn eerste 'opdrachten' en ik zou het vreselijk vinden als de taart mislukt.

Maar...gelukkig (?) ben ik er op de bewuste dag niet bij (ben die dag nl zelf ook jarig...maar als mijn eigen taart zou mislukken vind ik dat niet erg).

Hebben jullie nog raad of tips voor me ?
Alles is nl welkom (ben nog een echte beginner).

Groetjes, Karin (al mijn taarten maak ik (niet vrijwillig) met één hand)

2

Re: Best eng...invriezen...

karin136 schreef:

Ik begrijp toch goed dat ik heel de taart, gedecoreerd en al, in kan vriezen ?

Ja hoor, geen probleem! Wel op tijd uit de vriezer halen zodat de taart goed kan ontdooien. :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

Re: Best eng...invriezen...

vragen over invriezen/ ontdooien

[move]---> taartdecoratie algemeen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

4

Re: Best eng...invriezen...

Inderdaad geen probleem.

groeten Annemieke
Cake It