Onderwerp: blank of wit
dames kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen blank en wit marsepein?
kun je het beide kleuren?
wanrt blank is goedkoper dan wit!?
en de verhouding 1:4 of 1:3 wat moet ik me daarbij voorstellen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » blank of wit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
dames kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen blank en wit marsepein?
kun je het beide kleuren?
wanrt blank is goedkoper dan wit!?
en de verhouding 1:4 of 1:3 wat moet ik me daarbij voorstellen?
in marsepein zitten amandelen, waardoor marsepein van zichzelf nooit wit kan zijn. Dus de basiskleur van marsepein is blank; beetje licht ivoorkleurig zeg maar.
aan witte marsepein is (veel) witte kleurstof toegevoegd, daardoor is dat duurder.
je kunt het beide gewoon kleuren
jah nu je het zegt...
klinkt heel logisch
en is het voordelig als beginneling kleurvloeistof te kopen of gewoon kleurtjes marsepein?
nou, vloeistof zou ik sowieso niet kopen, aangezien je marsepein daar heel plakkerig van wordt en de kleur niet lekker diep is.
Ik zou dan de gel of pasta van de webshop kopen (wilton sugarflair etc)
tsja en voorgekleurd of zelf kleuren, misschien is voorgekleurd makkelijker, vooral als je nog niet weet of deze hobbie je nog lang gaat bezig houden, zit je met de kleurstofjes, en marsepein kan je makkelijker opmaken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » blank of wit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.