1

Onderwerp: Merenquebotercreme met koffie?

Ik heb vandaag het biscuit voor een taart gebakken. Morgen wil ik die vullen met de koffiebaverois.

Nu heb ik een recept gevonden waar aan de merenque een hoeveelheid espresso aan word toegevoegd?
Heeft iemand ervaring met deze  botercreme?
en hoe zorg ik dat hij niet te dun word dat ik de taart ermee af kan smeren. dus onder de fondant?

Tips zijn welkom aangezien dit pas me tweede taart word.

En ik heb nu een bakblik met een inhoud van 1,7 liter gebruikt hoeveel merenque heb ik dan nodig om de taart af te smeren.

Groetjes Cyrina

2

Re: Merenquebotercreme met koffie?

Ik denk dat je de botercreme kunt mengen met oplos espresso.

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

Re: Merenquebotercreme met koffie?

Dank je wel. Hij is erg lekker geworden. de Botercreme dus... Nou de koffiebaverois was ook erg goed gelukt.

Nu heb ik al een dun laagje Botercreme opgebracht en morgen smeer ik hem verder af en dan bedekken met fondant..... Ben heel benieuwd hoe me dat afgaat.

En hoe hij in de smaak valt.

Groetjes Cyrina