1

Onderwerp: Vulling botercreme

Hallo allemaal, vroeg me net iets heel raars af misschien. Ik smeer altijd af met botercreme (100gr rb, 100 gr m en 200 gr poedersuiker). Wil nu eens ook gaan vullen met botercreme maar dan met patidess, maar ehh wordt dat dan niet heel hard in je taart? Dat je ineens zo'n massieve laag krijgt? Ben gewend om te vullen met slagroom en fruit....

Groetjes Joyce

2

Re: Vulling botercreme

Da's het geval als je de taart direct uit de koelkast serveert (en da's inderdaad niet lekker). Eerst een half uurtje op kamertemperatuur laten komen en dan is het wel zacht.

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

3

Re: Vulling botercreme

Voor vulling gebruik ik altijd de botercreme-mix. Hoe lekker ik de 1-op-1 botercreme (zoals jij hem maakt) ook vindt, als vulling vind ik hem te machtig. Maar dat is persoonlijke smaak !

Groetjes, Conny

4

Re: Vulling botercreme

Ik gebruik alleen maar de botercreme (evt met patidess) van de webshop als vulling, heerlijk! en dan in combinatie met vlaaivulling of jam.
En hoe langer je het klopt met de mixer, hoe luchtiger het wordt!

Hmmm, bleekselderij...
www.taartvancorinne.nl

Re: Vulling botercreme

Ik zou dan alleen roomboter gebruiken of nog beter de meringue botercreme om mee te vullen.

Life is what you bake it.