1

Onderwerp: Marsepein of fondant

Hallo Allemaal,

Heb een vraagje en hoop op reacties.....
Ik maak nog niet zo lang taarten van marsepein wat wel aardig gaat, maar zag dat je ze ook van fondant kunt maken.
Wat zijn daar de voordelen van en is de bewerking anders dan met marsepein?

Thanks zovast en de groetjes Esther :)

2

Re: Marsepein of fondant

Ik ga je even melden want je staat in de verkeerde rubriek. Deze taart hoort onder de rubriek 'bekleden' (denk ik :o )

Gebruik even de zoekfunctie. Daar kan je héél veel informatie terug vinden over topics met dit soort vragen :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: Marsepein of fondant

O...... dank voor de mededeling!
Ben id nog erg aan t zoeken hoe alles op deze site werkt.
Ik ga ff kijken.

4 Laatst bewerkt door Tika (31-05-2010 18:16)

Re: Marsepein of fondant

.

5

Re: Marsepein of fondant

Als je de verschillende forumrubrieken leest, de omschrijvingen en de sticky's in de diverse forumrubrieken kom je een heel eind :)

[MOVE] --> Bekleden

(ik heb je andere topic verwijderd trouwens)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag