1

Onderwerp: Last minute biscuit.

Krijg vanavond onverwachts eters. Dus wil graag een taart maken  :Y

Maar normaal laat ik mn biscuit een dagje staan voor ik het gebruik. Iemand ervaring met last minute biscuits vullen en bekleden?
Hoe kan ik dat het beste aanpakken. Gasten zijn er om 8 uur.

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/

Re: Last minute biscuit.

Bakken, even afkoelen en dan meteen een uur in een erg koude koelkast. Dan is het biscuit volgens mij wel stevig genoeg voor gebruik. Eventueel na het vullen en afstrijken ook nog even een uurtje in de koelkast en daarna bekleden.
Succes en veel plezier vanavond :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Last minute biscuit.

Nou Suuz,

Heb precies gedaan wat je zei, ging idd prima. Wel wat kruimiger dan normaal, maar hij is gelukt :) Ik ga hem zo posten. Avond was gezellig! Dankjewel!

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/

Re: Last minute biscuit.

Ben benieuwd naar het resultaat :)
Fijn dat alles goed is gegaan!

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/