1

Onderwerp: Fondant breekt?

Ik heb de fondant met tylose hard laten worden een hele nacht was goed hard geworden dacht ik.

Daarna in de taart gestoken een mickey mouse hoofd in een bol taartje kijk ik net in de koelkast is hij afgebroken op de rand van het taartje.

Weten jullie misschien waar dit aan ligt aan de vulling?

Alvast bedankt

Re: Fondant breekt?

Ik denk dat 1 nachtje niet lang genoeg was, ik laat mijn versiersels die rechtop moeten staan altijd minstens een week drogen.
In de taart zit vocht, dus waarschijnlijk heeft dat de fondant zacht gemaakt. Je kunt volgende keer misschien beter een cocktailprikkertje gebruiken of een stukje ongekookte spaghetti, en dat je je versiering daarme in de taart steekt.
Ik hoop dat dit helpt!

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Fondant breekt?

ik zou idd iets anders gebruiken om in de taart te steken of vlak voor die op tafel komt. Fondant gaat anders altijd weer smelten.

If life gives you lemons, make lemoncurd.