1

Onderwerp: bakken in...

Kun je bakken in een kenwood rvs beslagkom?

Ik moet voor juni een grote beer maken en volgens mij is die worm wel geschikt.

Kan ik hier de bsicuit in bakken in de oven?

Groet
Ester

2 Laatst bewerkt door Liens (27-05-2010 15:10)

Re: bakken in...

Ik dacht dat enkele dames dit al eens uitgeprobeerd hadden! Misschien vind je iets met de zoekfunctie?

Edit: even de zoekfunctie gebruiken dus:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=87962

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: bakken in...

Jawel...zie hier: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=75230

Volg je hart...want dat klopt!

4

Re: bakken in...

o o dat heb ik inderdaad niet gedaan via de zoekfunctie. Ik gelijk gaan typen hier  :o

Bedankt voor het doorgeven van de link!!!!

5

Re: bakken in...

het ligt er wel aan of je een Kenwood Patissier, Prospero, Chef of Major hebt. Want bij de Prospero bv (dus KM260 - 266) zit er een plastic onderrand aan, die is niet hitte bestendig.

Groetjes, Dorothea.

6

Re: bakken in...

Dot schreef:

het ligt er wel aan of je een Kenwood Patissier, Prospero, Chef of Major hebt. Want bij de Prospero bv (dus KM260 - 266) zit er een plastic onderrand aan, die is niet hitte bestendig.

ik heb een chef premier en de kom is helemaal van ijzer/rvs