1

Onderwerp: chocoladeschilfers rondom doen

ik heb dus een taart gemaakt met rondom slagroom
en daarrond chocoladeschilfers
ik heb hier altijd problemen mee om dat er rond te krijgen
hoe doen jullie dat?

Groetjes,
Vivke

2

Re: chocoladeschilfers rondom doen

in de bakkerij : biscuit in je ene hand, schilfers in je andere hand en er tegenaan drukken - wat er langs valt, valt terug in de grote doos met chocoladeschilfers.

Re: chocoladeschilfers rondom doen

Ik laat de taart gewoon staan op een bord, met om de taart heen een berg schilfers. Dan je hand onder de schilfers en omhoog tegen de taartrand aanduwen. Hoef je je taart niet te verplaatsen.

Groetjes Renske

4

Re: chocoladeschilfers rondom doen

Ik doe eerst de zijkant insmeren met slagroom, de chocola in een diep bord of grote schaal, dan de taart aan de onder en bovenkant vastpakken en rollen door de chocola ,daarna de slagroom bovenop spuiten

Veel taart plezier

5

Re: chocoladeschilfers rondom doen

welke manier ook, het blijft morsen ;)

Groetjes,
Vivke

6

Re: chocoladeschilfers rondom doen

Vivke schreef:

welke manier ook, het blijft morsen ;)

idd

7

Re: chocoladeschilfers rondom doen

ik heb bij mijn laatste slagroomtaart dat rollen gedaan en  vond het ideaal en het morsen is minimaal