1

Onderwerp: Marsepein...? Fondant..?

Hi,

Ik wil binnenkort proberen zelf (zonder hulp van Wendy) een Assepoester taart te maken (na de workshop bij haar gedaan te hebben).... maar ik gebruik normaal altijd fondant...
Nu hebben we bij Wendy alles met marsepein gedaan.

Kan iemand mij vertellen of ik het ook met fondant kan doen..?
De persoon voor wie ik het wil maken lust geen marsepein.

Hopenlijk kan iemand mij helpen.

Alvast bedankt.

gr, Miriam

****** Mijn motto was altijd: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd... maar gelachen kan je ook vervangen door: gebakken ;-) ******

2

Re: Marsepein...? Fondant..?

Niemand....

Misschien Wendy zelf..?

Gr, Miriam

****** Mijn motto was altijd: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd... maar gelachen kan je ook vervangen door: gebakken ;-) ******

3

Re: Marsepein...? Fondant..?

Lijkt mij wel, alleen voor het boetseren is marsepein misschien toch handiger...

4

Re: Marsepein...? Fondant..?

Alles van fondant is geen enkel probleem!

groeten Annemieke
Cake It

5

Re: Marsepein...? Fondant..?

Dank jullie wel.

gr, Miriam

****** Mijn motto was altijd: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd... maar gelachen kan je ook vervangen door: gebakken ;-) ******