1

Onderwerp: graag advies weet het even niet meer.

Hallo,

Ik moet voor morgen vrijdag een taart maken! Omdat ik vandaag niet zo veel tijd heb ben ik gisteren al begonnen.

Nu heb ik deze gisteren gevuld en afgestreken. De hele nacht in de koelkast laten staan ( tip van vele van jullie) En vandaag nog een keer afstrijken en bekleden.

Moet ik de taart nu nog in de diepvries zetten of blijft deze in de koelkast goed tot morgen.

Bedank voorr jullie hulp

2

Re: graag advies weet het even niet meer.

In de koelkast bewaren. Is morgen echt nog prima hoor! is maar 2 dagen...

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: graag advies weet het even niet meer.

die blijft zeker goed tot morgen!!

Ik zoe het ook altijd zo, 2 dagen van tevoren bakken en vullen en afsmeren, 1 dag van tevoren decoreren en de volgende dag ophalen.
Mijn collega heeft zaterdagavond laat een taartje opgehaald die ik vrijdag gebakken had en daar heeft ze dinsdag nog van gegeten.

Wel in de koelkast bewaren natuurljik!

Liefs, Zanoni

4

Re: graag advies weet het even niet meer.

Idd gewoon in de koelkast bewaren en et blijft zeker goed  :Y
Ik ga vandag al mij biscuits bakken voor zaterdag + 2 voor zondag de voor zondag gooi ik wel een dagje in de vriezer.  En ik wil igg de helft van de zaterdag taarten vullen en afsmeeren voor ik mij bedje induik vanavond  :Y

5

Re: graag advies weet het even niet meer.

Ow super dacht het wel, maar nu weet ik het zeker.

Ik begon echt te twijfelen.

Super bedank.

Ik ga de taart nu klaar maken en straks zonder zorgen om een taart naar een concert in Amsterdam.