1

Onderwerp: Gebruik chocolademould met royal icing

Ik heb een leuke schoen mould liggen, eigenlijk bedoeld voor chocolade. Nu wil ik hem graag vullen met royal icing. Hoe zorg ik ervoor dat het schoentje er ook makkelijk uitkomt, zonder te breken? Gewoon insmeren met vet of inspuiten met bakspray?

Jacqueline

2

Re: Gebruik chocolademould met royal icing

Je zou invetten kunnen probeeren. Ik ben alleen bang dat het geheel niet goed gaat drogen.  Of je zou de mal in lagen moeten vullen.

3

Re: Gebruik chocolademould met royal icing

Ik denk ook dat het drogen een probleem wordt. Dat gaat heel lang duren. Ik heb hier ook geen ervaring mee. Als je tijd hebt, kun je het proberen.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: Gebruik chocolademould met royal icing

Ik had nog wat oude Royal Icing in de koelkast staan en het erin gegooid als test. Ik heb er niet zo'n haast mee.... Lukt het niet, pech, dan doe ik het met fondant en tylose.

Dank voor jullie reacties!

Jacqueline