1

Onderwerp: Afsmeren met banketbakkersroom?

hoi!

ik ben een beginnende taart O-)  en ik ben op dit moment met een taart bezig! heb de eerste laag gevuld met gele bakkersroom de 2de laag met jam maar nu is mijn vraag....

moet je de taart wel afsmeren met botercreme of kan dit ook met room. wil hem daarna nog wel bekleden

Bedankt alvast!

2

Re: Afsmeren met banketbakkersroom?

Hmm..net reactie geplaatst maar volgens mij gaat er iets mis. Nog maar eens dan:

Je kunt beter niet met bbr afsmeren..dan gaat je marsepein/fondant smelten. Beter met botercreme. Als je dat niet hebt kunt je ook (gezeefde) jam gebruiken, maar dan wordt het niet zo strak.

Succes!

3

Re: Afsmeren met banketbakkersroom?

oh super bedankt!
dan ga ik ff wat botercreme maken!!

4

Re: Afsmeren met banketbakkersroom?

Afsmeren met botercreme (1:1)   :Y

Groetjes Maji

Re: Afsmeren met banketbakkersroom?

heb je titel aangepast, aan alleen help hebben we en de zoekfunctie niet zoveel  :nooo

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: Afsmeren met banketbakkersroom?

tipsytaartje schreef:

heb je titel aangepast, aan alleen help hebben we en de zoekfunctie niet zoveel  :nooo

oke! sorry hoor ben net nieuw hier ;)