1

Onderwerp: Filmpje witte chocolate leather

Heey! Hier een simpel filmpje van mij hoe je witte chocolate leather maakt, via recept van deze site .

Groetjes Jamie

http://www.youtube.com/watch?v=yEOJp7-KEGI

Groetjes Jamie> een leuke hobby bakster uit Den Bosch

Re: Filmpje witte chocolate leather

[move]---> WWW

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Filmpje witte chocolate leather

Bedankt voor deze link!!  :thumb:

4

Re: Filmpje witte chocolate leather

Krijg alleen geen geluid????

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

5

Re: Filmpje witte chocolate leather

hey super!

Liefs, Cedes.

6

Re: Filmpje witte chocolate leather

zou je een schriftelijke uitleg kunnen geven wat wat is enzo
snap dat het witte de chocolade is maar wat zit er in het pannetje dat staat te koken??

7

Re: Filmpje witte chocolate leather

Goed zeg! Nu kan iedereen zien hoe het eruit ziet en hoe je het maakt (en dat het echt niet moeilijk is ;) ) Is het filmpje van jouzelf? Want dan mag hij ook in de rubriek how to's en sjablonen :)

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

Re: Filmpje witte chocolate leather

ja mag ik ook het resept ziet er jammmie uit
wordt het als fondant gebruikt??

Re: Filmpje witte chocolate leather

In dit filmpje is simpel te zien hoe je gemakkelijk Chocolate leather maakt (voor taart) Ook is in het begin te zien dat je gemakkelijk glucose stroop kan maken.
Het Recept::
Glucose stroop: 150 gr druivensuiker & 120 ml water. = 125 ml glucose stroop.
Leather: 125 ml glucose stroop, 450 gr chocolade en 2 tl ijskoud water.
Kook de druivensuiker (het liefst op poederbasis te koop bij de drogist) en het water op een laag vuurtje tot het stroperig wordt (ong 20 min) Smelt de chocolade. Voeg daarna de stroop toe aan de chocolade inclusief 2 tl ijskoud water. Roer alles tot er een homp ontstaat. Let op! Er kan veel vet vrijkomen, giet dit weg of dep het weg met een keukenpapiertje. Kneed daarna het geheel door elkaar en leg het een nacht in de koelkast. Let op! Bij gebruik even opwarmen, hij is namelijk heel hard.
Succes!


ik zag dit onder het fimplje staan ;)