Onderwerp: Citroenmousse met aardbeien
Ingredienten:
4 blaadjes gelatine
300 ml volle yoghurt
geraspte schil van 1/2 citroen
3-4 el citroensap
1 zakje vanille suiker
4-6 el poedersuiker
150 ml slagroom
300-400gr aardbeien
1. Week de gelatine in koud water.Roer de yoghurt, de citroenschil, het citroensap en de vanillesuiker door elkaar. Breng op smaak met 3-4 el poedersuiker.
2. Knijp de gelatine uit en los hem op.Roer 2 el yoghurt door de gelatine. Roer het gelatinemengsel door de rest van de yoghurtcreme. Zet de yoghurt in de koelkast tot het mengsel begint te geleren.
3. Klop de slagroom stijf en spatel hem voorzichtig door de yoghurt.
laat deze mistens 4 uur opstijven in de koelkast voor gebruik.
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery