Onderwerp: Fondatn en marsepein met slagroom?
Mijn vraag is kan je je taart ook afsmeren met aangevette slagroom en dan bekleden met marsepein of fondant? Ik heb namelijk van iemand gehoord dat de marsepein dan gaat lopen.....
Gr. Clau
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondatn en marsepein met slagroom?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Mijn vraag is kan je je taart ook afsmeren met aangevette slagroom en dan bekleden met marsepein of fondant? Ik heb namelijk van iemand gehoord dat de marsepein dan gaat lopen.....
Gr. Clau
Ja, slagroom (ook aangevette) bevat erg veel vocht, wat er voor kan zorgen dat je bekleding smelt!
nou het kan wel maar dan moet t wel stevig zijn, fondant zou ik sowieso niet proberen
[move]---> bekleden
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondatn en marsepein met slagroom?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.