1

Onderwerp: Hoeveelheid vulling.

Hallo,

Bij de recepten staan heerlijke vullingen. Als ik een taart maak met twee lagen moet ik dan de hoeveelheid keer twee doen om twee verschillende kiezen of is een 'recept' genoeg voor twee lagen?

En zijn er ook andere mogelijkheden dan botercreme om af te smeren?

Alvast bedankt, ik heb er zin in!!!   :D

Gr. Natalie

2 Laatst bewerkt door Canadesje (10-05-2010 09:55)

Re: Hoeveelheid vulling.

Bij zo een beetje alle recepten hou je vulling over ook al vul je met 2 lagen.. dus dubbelen hoeft niet ;)
en over afsmeren.. meringue botercrme (zooooo lekker) abrikozen jam (wordt niet zo strak) of chocopasta (eerst iets opwarmen dan smeert et beter)

3

Re: Hoeveelheid vulling.

ligt eraan wat voor vulling je pakt.
Want afsmeren kun je met veel, jam,chocoladepasta (heerlijk!!)
Ik smeer ook wel eens af met slagroom, de ene zegt dat je marsepein/fondant er van smelt de ander zegt van niet.
Bij mij nooit gesmolten trouwens.
Het wordt niet zo strak als met botercreme maar het is te doen.


Met de vulling kan ik je niet helpen, ik doe alles op de gok en wat ik over hou kijk ik hoelang dat houdbaar is.

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977

4

Re: Hoeveelheid vulling.

of wat je overhoud, invriezen :D

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

5

Re: Hoeveelheid vulling.

ook een goeie ja.......als de vulling ingevroren kan worden natuurlijk ;)

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977