1

Onderwerp: Cake Boss.

hallo Dames.

Ik kijk elke doordeweekse dag naar cake boss.
en ik zag toevallig dat hij de fondant/marsepein met zo machine uitrolt.

wie weet hoe zo apparaat heet??

hij maakt echt super mooie taarten. mag hij trots op zijn.

Re: Cake Boss.

Dat heet een uitrolmachine :Y
In spijkenisse zit een bedrijf die dat verkoopt

http://www.jdr.nl/producten/9/uitrolmac … ijnen.html

Maar zo te zien is dat meer voor bakkerijen, kijk maar naar de prijs.
Wie weet zijn er ook kleinere en vooral goedkopere modellen te koop.
Maar het ziet er inderdaad wel erg handig uit he!

Jammie, jammie!

3

Re: Cake Boss.

Een pasta machine kan dat misschien wel in het klein doen.
Alhoewel ik toch van de ouderwetse deegroller ben (tja zelfs nog een houten O-) ).

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: Cake Boss.

Ja, dat lijkt me een geweldig!..vind dat het grootste rotwerk denk ik..uitrollen van marsepein.

En een pastamachine..heel geschikt voor taartjes van 8 cm ofzo hihi.

Zal inderdaad wel prijzig zijn zo'n ding..dus hou het voorlopig maar bij de deegroller. Beetje spierballen kweken  :Y

5

Re: Cake Boss.

Om welke tijd en op welke zender is Cake Boss doordeweeks? Ik kijk zelf altijd in het weekend op travel en living, maar mijn schoonzusje heeft dat niet en die wil het ook graag zien.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Cake Boss.

om 20u op discovery channel, de normale zeg maar :)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

7

Re: Cake Boss.

thank you!! Zal haar meteen effe mailen.  *D

If life gives you lemons, make lemoncurd.

8

Re: Cake Boss.

Met een ouderwetse wringer zou dat niet gaan... moet je hem wel eerst heel goed schoonmaken als het zou werken ...Heeft iemand niet zo'n ding liggen want dan zou je het eigenlijk eens moeten poberen. Je weet maar nooit.
Ik heb vandaag ook 6 boltaartjes moeten bekleden.
Prhff tis toch altijd wel een beetje spierballenwerk.

groetjes Christel

9

Re: Cake Boss.

Hoe kun je grote hoeveelheden marsepein het beste bewaren.
Het droogt toch altijd een beetje uit bij mij.
Ik heb het per pond verpakt in plastic zakjes met een sluitclip en ook nog in een afsluitbare doos.

Een vacuumeermachine zal wel veel te prijzig zijn .
Of weet er iemand een betere oplossing

10

Re: Cake Boss.

breemen1 schreef:

Hoe kun je grote hoeveelheden marsepein het beste bewaren.
Het droogt toch altijd een beetje uit bij mij.
Ik heb het per pond verpakt in plastic zakjes met een sluitclip en ook nog in een afsluitbare doos.

Een vacuumeermachine zal wel veel te prijzig zijn .
Of weet er iemand een betere oplossing

Ik bewaar ze in zo'n zip-lock zakje  van Ikea, en dan in een Bakels-emmer: ideaal! Nooit uitgedroogd :Y

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

11

Re: Cake Boss.

Nou als ik zie hoe dik dat ze de fondant uitrollen dan laat zo`n machine voor mij maar zitten blehhh, kun je net zo goed meteen je boetseersels puur opeten.

Groetjes Nathalie

12

Re: Cake Boss.

Tsja, het is natuurlijk wel amerika he. Die houden juist van dik fondant e.d. Maar zo'n machine kan je vast wel instellen op de dikte die je wilt hebben.

If life gives you lemons, make lemoncurd.