Onderwerp: Wat is nou het verschil...
tussen marsepein 1:2 1:3 en 1:4 en welke kun je het beste gebruiken (ik meng het 50/50 met fondant)
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wat is nou het verschil...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
tussen marsepein 1:2 1:3 en 1:4 en welke kun je het beste gebruiken (ik meng het 50/50 met fondant)
Het verschil zit hem in de suiker die is toegevoegd.
De 1 staat voor de (amandel)noten en het laatste getal voor het suiker dat is toegevoegd in verhouding.
Dus de 1:2 heeft het minste suiker en de 1:4 het meeste.
Heb het even voor je opgezocht
50% suiker - 50% amandelen = verhouding 1:1
67% suiker - 33% amandelen = verhouding 1:2
75% suiker - 25% amandelen = verhouding 1:3
80% suiker - 20% amandelen = verhouding 1:4
ok, en welke werkt dan het fijnste?
ik heb nu 1:2 van de sligro...
persoonelijk vind ik 1:3 het fijnste.. werkt lekker en de smaak is super. maar er zijn ook veel taartenbaksters de 1:4 makkelijker werken vind.
Ik ben geen fan van de 1:2 van sligro.. kleurt minder mooi als de 1:3 van bijv zeelandia.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wat is nou het verschil...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.