1

Onderwerp: pudding / creme van een tompouce.....

Hallo dames,

Ik heb vrienden die vinden de pudding / creme die tussen tompouce zit zo lekker dat ze hebben gevraagd of die vulling ook in een taart te maken is.

Maar eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe zo iets moet maken.

Weten jullie hoe te maken of hebben jullie recept.

Nanda

2

Re: pudding / creme van een tompouce.....

Ik weet het zeker of de banketbakkers dat ook doen, maar ik gebruik daar zwitserse room voor; 1 deel (aangevette) slagroom en 2 delen banketbakkersroom.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

3

Re: pudding / creme van een tompouce.....

wat tussen de tompouce zit is dat niet alleen banketbakkersroom???

De groeten uit Brabant van TAMARA
https://www.facebook.com/TamaraNL1977

Re: pudding / creme van een tompouce.....

Hoi Nanda,

Gewoon banketbakkersroom ertussen.  :Y
Doen ze bij mij op het werk ook.
(we hebben er ook nog een strook slagroom tussen)  :lol:

5

Re: pudding / creme van een tompouce.....

Ik gebruik ook zwitserse room, dat is zachter dan bbr

Gewoon omdat het leuk is een taart te zijn
Groetjes Heidi

6

Re: pudding / creme van een tompouce.....

Bij de banketbakker doen ze er inderdaad gewone banketbakkersroom tussen. Maar dat vind ik toch een hele andere vulling dan in de Hema tompoucen. Wellicht dat ze dat bedoelen. Als iemand dat recept heeft houd ik me ook aanbevolen  :Y . De vulling van de Hema tompoucen vind ik namelijk echt goddelijk  :9 !!

7

Re: pudding / creme van een tompouce.....

Haha ik zou er een paar bij de HEMA halen vulling er tussen uit en op de taart smeren. Lekker makkelijk en die zijn het lekkerste!

8

Re: pudding / creme van een tompouce.....

ja ook idee eerst allemaal tompoucen kopen en de vulling in de taart gebruiken.hahahahahaha

9

Re: pudding / creme van een tompouce.....

ik heb laatst banketbakkersroom van dr.oetker zo eeb zakje gebruikt..die vond erg flauw van smaak in een grotere taart..
idee tompoucen room zoeter smaakt. en stevigere substantie is..


Nanda

10 Laatst bewerkt door ans pommerans (09-05-2010 11:50)

Re: pudding / creme van een tompouce.....

Ik heb laatst een emmertje (poeder) bbr van de sligro meegebracht.
Die vind ik veel lekkerder dan die zakjes van dr oetker.

If live gives you lemons, make lemonade!

11

Re: pudding / creme van een tompouce.....

ik vind het meestal niet zo erg dat het wat flauw is, de rest van de taart is toch meestal retezoet.
ik doe er ook vaak gewoon nog een laagje jam bovenop als het minder flauw mag :D

Alles goed???? nee 3 fout

12

Re: pudding / creme van een tompouce.....

gizeppo schreef:

ja ook idee eerst allemaal tompoucen kopen en de vulling in de taart gebruiken.hahahahahaha

Zo duur zijn ze niet, en denk dat je nog aardig wat uit 1 tompouce haalt.