1

Onderwerp: Knapperige bodem

Beste dames,

Ik wil voor mijn broer een kwarktaart maar dan niet niet met een bodem van koek maar met een knapperige bodem met suikerkristalen erop die ze vaak onder een vlaai hebben zitten...weet iemand hoe ik die bodem moet maken?

Alvast bedankt!

Re: Knapperige bodem

bladerdeeg???

De perfecte balans ? 
In elke hand een stuk taart  !

3

Re: Knapperige bodem

Taartentruus schreef:

bladerdeeg???

Dat was ook mijn eerste gedachte.

Je kunt schrijven wat je wilt,
want papier is stil.

4

Re: Knapperige bodem

yep jij bedoeld een bodem van bladerdeeg, volgens mij noemen ze het soms ook wel korstdeeg.

http://banket.nl/Passieschelp hier staat een recept voor een andere schelp, maar kan je wel kjken hoe je het moet doen

Re: Knapperige bodem

Op youtube las ik dat ze er een dun laagje amandelspijs in deden.