1

Onderwerp: strak bekleden

hoi hoi

ik heb gister de botercreme 1:1 gebruikt en mijn taart is wel trakker als voorheen maar hoe krijg ik hem echt helemaal strak? want het toch nog hobbels en bobbels erin.

2

Re: strak bekleden

Je moet ook zo strak mogelijk afsmeren. Meestal smeer ik de taart af en dan zet ik hem terug in de koelkast en dan ga ik er daarna nog een keer overheen met een warm paletmes. Ja en goed smootheren... En mijn ervaring is dat je met fondant toch strakker kunt bekleden tenminste je krijgt strakkere hoeken om je taart heen... met marsepein worden de zijkanten wat "ronder"

Je kan ook een workshop volgen :) altijd erg gezellig en leerzaam! Ik heb het bij Marianne geleerd :D maar dat is misschien een beetje ver weg voor jou...

Groetjes Maris
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl

3

Re: strak bekleden

strak afsmeren, smootheren en misschien wat dikker bekleden? En idd, van een workshop leer je heeeeeeeeel veeeeeeel

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: strak bekleden

super strak afsmeren is het geheim.. maar het zit ook in het oefenen... hoe meer taarten je bakt.. hoe strakker ze worden...

Lekker feestelijk rond.....