1

Onderwerp: Hoe doen jullie dat toch? alles invriezen ofzo??

Hey dames,

Ik lees hier wel eens dat dames nog "even snel" een taartje gemaakt hebben.
Hoe doen jullie dat toch, of dames die op aanvraag bakken. Het is zulk tijdrovend werk, taart maken.
Zorg je bv dat je bc ingevroren hebt staan ofzo en de vullingen die je het meest gebruikt ofzo??
En heb je dan meestal alle ingredienten al in huis ofzo.

Vooral hoe krijg je hem dan ook nog zo snel mooi gedecoreerd.

misschien is het antwoord dan toch wel strak plannen en heel veel oefenen???

Nou ben benieuwd...

2

Re: Hoe doen jullie dat toch? alles invriezen ofzo??

Ik doe niet zo vaak 'nog even snel' een taartje, maar ik heb wel altijd wat biscuits en botercreme in de vriezer liggen, dus als ik iets wil maken, gaat dat wel snel...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

3

Re: Hoe doen jullie dat toch? alles invriezen ofzo??

ik heb bijna nooit iets in de vriezer, dus maak alles zelf. Ach, met een kennie en wat handigheid, is het zo klaar hoor! En als het echt snel moet, is naar de supermarkt rijden en kant en klare vullingen halen sneller dan zelf maken. Als het echt snel moet (binnen een paar uur) dan kan het niet allemaal zelfgemaakt zijn.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: Hoe doen jullie dat toch? alles invriezen ofzo??

Als het effe snel moet idd een toetje als vulling. En simpele decoratie of met gespoten bloemetjes die je in principe al een jaar of zo van te voren kan maken  ;)

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: Hoe doen jullie dat toch? alles invriezen ofzo??

Hier komt wel eens een taart uit de vriezer, ook als ik voor iemand anders bak  :o MAAR: dat zeg ik er altijd wel eerlijk bij!!  :Y
En dan nóg vinden ze ze lekkerder als die van de bakker!!   :P

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!